Thursday, February 27, 2014

Lunch dgn Anak2


Lama xlunch kat luar ngan anak2.
Slalunya pas amik Zara,
makat kat umah je.
Sbb cuaca skang panaskan,
jadi mcm malas je nak ke sana sini.

Tapi kelmarin bawak dorang makan.
Sbb utama tak masak haha
Macam biasa la Giant tu umah ke-2 dah skang.

Akak2 ajak makan kat CRS.



Ariq pun skang dah pandai
demand nak makan ape.



Order meal set tuk sorang makan,
dan tambah satu nasi.



Lunch pun dah lambat.
Dekat pukul 3 baru nak makan haha



Tapi time ni ramai gak
mak2 yg bawak anak2 dorang makan.
Anak2 yg masih pakai uniform sekolah,
baju sukan la.
Tetiba rasa macam
"hari mak bersama anak sedunia" je.

4 comments:

annapeje said...

Yer la giant strategic dkt umh sng paking hehe n x ramai sgt ...ariq dh beso pandai la demand ...apsal lambat sgt lunch nyer haha

CikPuanHaLia said...

Sesekali nk jugak berehat dari memasak kan..

Rose Azadir said...

Hehe cute jer, hari mak dan anak sedunia heheh....anyway Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer....

Zaila Mohamad said...

Giant kat mana weh? Giant Kota Damansara tu ke?