Thursday, April 4, 2013

Cupcake Chic


First time makan kat CupcakeChic ni.
Kalau gi Ikea mmg nmpk
kedainya kat luar The Curve.

Suka kedai ni
sbb ada small playroom
tuk anak2 main.
Sgt praktikal tuk kami
yg xcukup tgn dan kaki
melayan karenah anak2 hehehe


Suka la anak2 ai,
ada kitchen leh main masak2.
Tgk toys tu pun tau kan,
semua dari Ikea :)


Dating lg ngan Anna,
minum petang kat sini.

Sian Arfa,
tangan dia kena iron.
Walaupun sakit,
tapi mulut tetap mengunyah tak henti hihi
Ok dah ke tgn dia babe?

Ai mcm biasa la.
xdpt nak makan dgn aman sgt,
sbb Ariq masih nak melekat je huhu


Cupcakenya sedap,
tp yg atas tu panggil ape ek,
cream tu kan
agak manis di situ.
Mungkin org lain rasa ok je
ai mmg xbole manis sgt.
Tak leh nak masuk banyak ;)


Hot chocolatenya
mmg sedap.
Just nice je rasanya.


Anna, nanti kita pi mkn
pancake pulakkan. :)




4 comments:

Eliss Mie said...

my nuha request nak mkn cupcakes. tp shah alam, x jumpa pulak kedai yg jual :p

zailamohamad said...

kagum tgk ko yati..even ank2 kecil tp xserik mkn kt luar..xle imagine mcmn ko drive, jln dr parking nk masuk the curve..anak2 aku diorang suka lari xtentu arah..belum apa2 aku dah stress..huhuhu

nanti anak aku dah besar sket jom dating sesama nak? hihi

annapeje said...

ok dah beb dah kering hehe sapu minyak gamat....ok lepas neh berpancake kita hehe

m@m@yAyA said...

zura suka cupcake chic nie kak~
pestime mkn ms peknen,pastu asikla nk mkn saje..

besh,hurm tgk entry akk nie da nk g beli plak..huhu