Monday, April 15, 2013

Cream Puff paling sedap


Almost 2 years tak jumpa
kawan ai sorang ni, Tina.
Kami dulu pernah keje sama tempat.
Tapi dia sekejap je,
sbb dia contract staff.

Masa keje dulu,
Tina ni rajin bawak makanan,
dia suka masak.
Pastu kawan dia ni (ai le tu)
suka makan hahahaha

Sabtu lepas bday anak buah ai,
jadi ai pun order la
cream puff kat kawan ni.
Alang2 tu boleh la jumpa dia skalikan.

Nasib dia nak terima order
yg xseberapa banyak tu.
Sebab time order tu,
dia tgh sibuk nak siapkan
10 biji kek dari customer.

Ai gi collect kat umah dia,
Bandar Puteri, Klang.
Tina plan nak datang KD,
hantarkan cream puff tu.
Tp dia tak dapat nak keluar,
sbb tgh siapkan 10 biji tempahan kek tu la.
Ai pun tak kisah kalau nak gi amik.
Suka jalan2 ni.
Sambil tu bole tgk umah dia.
Org pompuankan suka tgk umah.
Nak nak dapur hihihi



Harusla paksa Zaf
amikkan gambar kami.
Wat kenangan sbb pasni
xtau bila lagi nak jumpakan.



Ni cream puff dia.
Memang sedap.
Ramai yang puji dan tanya beli kat mana.



Pastu Tina bagi ai rasa sket
jelly cake yg dia buat.
Sedap jugak weh.
Makan tak nak benti hihi



Bole search FB dia: Tina Nalie
kot korang dekat ngan Bandar Puteri nak cuba ke kan.

5 comments:

Eliss Mie said...

nampak sedap sungguh cream puff tu.terliurnya..

atty's said...

alamak terliur dah ni..sedapnya cream puff..ngn jelly cake.

Sidratul Muntaha said...

nom nom nom

zailamohamad said...

dekat dah dengan rumah aku ni..huhuhu

harus aku order sebab nampak macam sedap:)

Dee said...

rupa cantik plus rasa sedap..sure bisnes dia masyukkkk...