Thursday, November 7, 2019

Birthday enZaf


Ohoiiii lama gila tak update blog.
Dari ke hari asyik je tak jadi.
Ada je yg menghalang gitu hehehe
Alasan sangatkan.

Cerita bulan lepas.
Sampai dah ingat2 lupa buat apa haritu.
6hb 10 birtday enZaf jatuh hari Ahad.
Seperti biasa pergi makan dan makan.
Tak pergi jauh,
celebrate kat OU aje.

Gambar masa nak keluar rumah,
Qaireen tengah tunggu Daddynya
gi buang sampah sambil pegang bunga.
Halus je bunga tu kutip dari laman parking hahaha



Harusla bergambar ngan birthday boy.
Serious anak dara tu,
cuaca panas lit lit berkerut kening.



Daddy and kids.
Nasib baik dapat gak satu gambar
yg Qaireen pandang.



Kena dukung,
kalau bagi dia berdiri,
sibuk nak dtg ke arah ai.
Tak boleh stand still.

Pastu kami terus ke Sushi Zanmai.
Anak2 paling gembira.
Suka betul makanan jepun dorang ni.

Akak Zahra ngan meenya.
Apa nama lupa.



Antara makanan yg diorder oleh anak2.



Makanan lain tak snap
ai dah sibuk makan :p

Lama juga kami duduk situ.
Sampai Qaireen dah mengamuk nak susu.
Selesai makan ai terus ke baby room.
Sementara enZaf dan anak2,
gi jalan2.

Lepas menyusu ai jumpa dorang kat Bisou.



Sanggup tunggu mummy
baru boleh makan.
Dorang tau sbb nanti mummy
mesti nak ambil gambar hahaha
Sangat memahami.

Kek pandan gula melaka
dengan apa ntah nama lagi satu,
macam kek coklat nutella gitu la.



Tak sabar dah nak makan 2 orang ni.
Biskut dorang amik tu
ya ampun manis.
Bagi ai la.. tuk dorang ok aje.



Anak bujang sorang ni pun gembira
dapat rainbow cake.



Aishhh birthday sapa ni,
semua dapat makanan sorang satu hehehe



HAPPY 42th BIRTHDAY ENZAF!!
Semoga dimurahkan rezeki,
diberi kesihatan yg baik dan
diberkati oleh Allah S.W.T.

I LOVE YOU!! :)

Dah balik baru perasan,
takdepun gambar ai berdua ngan enZaf,
eh gambar ai satu pun takde huhu

No comments: