Wednesday, November 13, 2019

40th Wedding Anniversary


26hb Oktober yang lepas,
dinner dengan family ai.
Tempat makan diuruskan oleh
adik2 ai Nani dan Yusreena.
First time kami makan kat Boss Daddy.
Kedai makan steamboat buffet.
Dan kedainya ofkos la
dekat ngan rumah ai Kota Damansara hehe

Bukan setakat dinner biasa2 aje,
kami celebrate skali
hari ulangtahun perkahwinan
buat mak & abah. :)

Tapi sayang adikku Hana
tak dapat join makan2 ni.
Huhuhu tak complete satu keluarga Yusof.



Ada 2 orang bakal menantu pun
join makan sama.
Lupa nak pow dorang bayarkan hahah



Kemain akak Zahra masak.
Tuk mummy katanya,
tp kenapa mulut tu muncung2 tiup menda.



Ni pun rajin masak,
dan ai rajin makan.
Thank you yang...



Not bad juga la buffetnya,
macam2 ada...
Tuk harga dewasa RM20 lebih
lebih kurang RM30 la.
Kanak2 tak ingat plak,
tak lebih RM20 tak silap.
Boleh tgk kat fb tuk details.

Lepas makan2, apa lagi.
Bergambar la kami.

Selamat Ulangtahun Perkahwinan
yang ke-40 Mak & Abah!!!
Semoga diberi kesihatan yg baik
dan diberkati oleh Allah S.W.T.



Adoiii sebak plak tengok muka orang tua kita ni.
Along sayang sangat2 mak & abah.
40 dah usia perkahwinan mereka,
tu tandanya anak sulong dorang pun
bakal mencecah angka 4 huhuhuhu

Gambar kami sekeluarga.



Gambar adik2 beradik.
Angah je tade kira Qaireen wakil la.
Padahal sikenit tu dah start meragam,
tak nak orang lain dukung.



Doakan adik2 ai cepat kahwin.
Semoga keluarga ni makin membesar.



3 comments:

Sheila Arshad said...

Alhamdulillah... sebaya umur ammi umur perkahwinan mak & ayah.
Semoga terus berkekalan hingga ke akhir hayat dan dilimpahkan kesihatan yang baik, anak cucu yg soleh dan solehah.

mmg theme baju anak cucu warna putih ye?

Nurhayati said...
This comment has been removed by the author.
Nurhayati said...

tema putih ni mmg adik ai punya plan. Kita ikut aje hihi