Thursday, May 24, 2018

Photo Print using Photobook Worldwide


First time pakai Photobook apps.
Gara2 tgk iklan Awal & Scha kat phone.

Bila install terus try.
Rupanya untuk pertama kali
dapat free satu simple book.

Amik masa 6 hari sampai.



Ni la rupa simple book.
Size 6"x6" yg free tuk first time.
Minimum 21 keping gambar.



Nak letak lebih gambar pun bole.
Tuk yg free dia bg sampai 21 keping je.
Lebih tu dia charge ikut keping.
Lepas tu RM8 tuk postage.
Total ai buat ni RM16 je bayar.

Ada byk jenis nak letak gambar tu.
Ingat nak buat penuh tuk album,
tp resolution gambar tak cukup tinggi.
Kalau tak tinggi print nanti tak cantik,
gambar pecah.



Tak kisah la janji dapat printkan.
Takut nanti hardisk crash lagi,
hilang semua gambar.
Satu apa pun tak dpt.
Lebih baik print gini.

Nanti nak print lagi tuk gambar lain2.
Walaupun dah takde free ni,
Photobook bagi byk offer.
Bukan simple book je...
bole print calendar or nak print satu2.
Macam2 lah ada dan byk size.
Alah korang install la baru tahu hehe.

Pegi install Photobook apps skang :)


3 comments:

mummy_ayu said...

bila dah buat sekali, rasa seronok kan.
selamat ber'photobook'!!!

Nurhayati said...

hihi tq tq tq
itula..
tangan ni gatal je nak buat lagi.
dah la asik je dpt offer free
memang mengundang sangat hehehe

شركة المثالية said...


شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر