Wednesday, August 10, 2016

Shopping sikit


Gi hantar Zara kat Eye Level class,
sementara tunggu dia
masuk MPH jap.
Belikan dia ruler panjang.
Tiap bulan mesti ada je
stationary dia hilang.

Sblm ni beli eraser pastu gam.
Macam2 la.
Kalau bukak kedai stationary ni,
memang habis bagi kat anak2 je la haha

Lepas tu terus gi Starbucks.
Nampak ada air baru.
Ape lagi laju la suh en Zaf order.



Ariq plak tgh memujuk daddy dia
nak chocolate cake.



Pilih mango.
Rasanya lebih kurang sama
cam mango tango kat Pizza Hut.



Ini budak merajuk ngan Daddy dia.
Masa kat MPH dia mintak coloring book,
tp Daddynya tak bagi.



Kul 9 amik Zara.
Lalu Typo, kot kot ada MakTeh dorang.
Tengok ada.
Dia mmg rajin wat part time kat situ.

Lama gak la kami dlm tu.
Ai mmg suka sgt Typo.
Best2 barangnya.
Harga pun "best".
Tp adik ai keje situ,
dpt la staff price kan hihihi

Kalau korang ada berkenan ape2,
roger2 ok.
insyaAllah ai leh tolong belikan.

Harusla keluar tanpa tangan kosong :p
Balik kalau takde paper bag/plastic bag
macam tak lengkap je rasakan haha



Tak beli ape sangat pun.
Beli sarung bantal je :)


*pic from cottonon.com


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)