Friday, August 19, 2016

Flower Girl Dresses


Minggu depan cousin ai kawin,
baru skang nak mencari dress tuk budak2.
Zara & Aliah jadi flower girl tuk wedding tu nanti.

Sebelum ni ada gak tgk2 baju
kat iSetan, Jusco, Parkson.
Lovely Lace pun ada.
Tapi idak membeli
survey2 gitu je.
Harganya tak tertelan air liur okay.
RM150 ke atas tu konpem.

Pastu Zaf tanya nak beli kat mana.
Ikutkan ai beli mana2 pun takpe.
Murah2 pun okay,
sbbnya bukan nak pakai selalu.

Tetiba dia suggestkan gi
kedai Flower Girl kat OU.
Jarang oi lakiku ni bg pendapat.
Selalu ai je yg kena pikir hahaha
Kita pun okay je la kan.

Budak excited sbb uncle Azhar dia nak kawin.



Pernah beli sekali dress tuk Zara kat sini.
Lama giler dah tak dtg.
Dekat 8 tahun.
Masih bertahan lagi kedai ni ;)



Bajunya pun cantik2.
Ada plain ada print.
Ada macam2 material
satin, chiffon, cotton bagai.
Yang penting harga mampu milik.

Cumanya masa nak cari baju tuk Zara Aliah ni,
kami kena cari yg 2-2 ada size.
Sebab nak sedondonkan.
Ada yang berkenan tp takde saiz tuk berdua plak.
Nasib baik la dapat gak.

Zaf cakap kakak2 dia dah pakai dress.
Ariq dia nak bagi pakai suit.



Suitnya jual complete set.
Tak de jual satu2.
Ikutkan Zaf dia nak beli blazer tu je.
Beli complete bukan pakai selalu pun kan.

Jadinya kami survey2 lagi tempat lain.
Jumpa satu kat Trudy & Teddy [link].



Lagi cantik dari blazer.
Beli sport jacket.
Casual sket leh guna tuk jejalan.

No comments: