Tuesday, August 16, 2016

Rutin Kembali


Yeyyyy rutin bersama kawan kembali.
Macam la sblom ni xjumpa kawankan hehe
Cuma ni rutin lepak makan minum
waktu petang dah start balik.

Time ni la waktu sosial ku ada.
Selebihnya pepaham la
ngan anak2 24 jam.
Walaupun ngan kawan,
anak2 tetap ada join bersama.
Jadi la dari takde kan.
Atleast otak tu takde la
tepu sangat :p

Nasib baik ada kawan yg sudi
nak keluar ngan kita hihi

Slalunya kami tak plan sgt.
Whatsapp tanya free ke tak,
kalau jadi on.
Gitu je la.

Kalini tekak rasa nak makan menda manis.
Kalau nak dekat period gitu la,
mencari menda2 manis.



Tee B plak nak kafein,
ai nak manis.
So ke Starbucks je la.
Thanks Tee menemaniku :)



Suka Ariq dpt birthday present.
Punya la dah lama birthday dia.
Thanks Tee!! Moga murah rezeki selalu.



Tuk Aliah pun ada.
Muka masam mencuka,
sbb Mummy cakap satu lagi
bagi akak.
Dia nak dua-dua huhuhuhu



Nasib la si Zara tu jenis
beralah banyak dan tak kisah.
Nanti bila main sama2, share jugak.
Perangai masing2kan.
Tu yg buat paras darah naik turun
naik turun je hohoho

Dalam The Strand ni takde kedai menarik,
byk lagi shop lot tak bukak.
Sayang mall dah cantik
tp tak dapat sambutan sgt.

Sempat gak la masuk Daiso & DIY.
Takde ape pun nak beli.
Tapi kalau dah masuk tu,
ada je la rasa nak beli itu ini kan.
Ni pun ai dok tahan tak amik ape yg berkenan.
Beli brg anak2 je.



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)