Wednesday, June 29, 2016

Happy 4th Birthday Ariq Firman!


20hb yang lepas birthday Ariq.
Tahun ni kena time puasa :)
Tapi tak sempat nak celebrate hari tu jugak.
Sbb Daddy dia ada jemputan buka puasa
dari supplier.

Jadinya kami celebrate lewat 2 hari
masa cuti Nuzul Al-Quran.
Tak gi jauh mana,
makan kat Pizza Hut je
dekat ngan area rumah.

Mak Teh dia yang suggest buka sini,
kita okay je la.
Anak2 pun suka makan kat Pizza Hut.

Sian takde MakNgah.
Tiap kali celebrate ape2 dia takde huhu



Aliah awal2 lagi request nak
spaghetti bolognese.



Zara masih setia ngan carbonara.
Ariq semua bedal. ;)



Birthday kalini Ariq nak kek Angry Birds.
Kek tu baru beli sblm sampai Pizza Hut.



Jenuh kami cari,
habis semua kedai bakery kat KD ni masuk.
Kebanyakkan kedai kek,
byk kek tuk girl,
Frozen la, Minnie mouse, princess bagai.
Tuk boy payah plak.
Nasib baik satu kedai ada Angry Birds.


Bergambar 3 beradik.



Bergambar satu keluarga plak.



Tak sempat amik gambar Ariq tiup lilin,
amik video je.

Pastu dia tak sabar nak potong kek.



Besar dah anak Mummy.
Tahun depan dah nak sekolah plak.

Thank you semua sbb datang celebrate sesama.
Dan thank you jugak pada MakTeh dorang,
sbb dia belanja buka puasa haritu.
Moga murah rezeki hendaknya.

2 comments:

Has78 said...

happy belated birthday Ariq... has dah jrg bukak blog. kt ig aja active

annapeje said...

lepas neh ariq masok sekolah pastu dia dpt adik eh ahahhaa