Friday, June 10, 2016

Amped Trampoline Park, The Club Bukit Utama


Cerita 2-3 minggu lepas.
Kami gi birthday party anak kawan Zaf.
Tapi sblm tu singgah Hamley's kat OU,
beli birthday present.



Macam biasa la
3 kenit ni pun
paw Daddy dorang.



Birthdaynya wat dalam The Club, Bukit Utama.
Dekat Amped Trampoline Park.
First time datang tempat trampoline ni.
Sebelum ni masuk The Club pegi kat
swimming pool je.

Sampai2 je,
dorang main dulu trampoline ni.
Anak2 and Zaf masuk,
ai tgk dari luar je.



Zara Aliah amik gambar ngan Fatin,
lama dorang tak jumpa.
Seronok bila dapat jumpa balik.



Birthday ni abang Fatin, Faheem.
Tapi takde pun bergambar ngan birthday boy.
Sibuk main ngan kawan2 hihi

Yang baju kuning tu
kemain okay masuk dalam
tak kisah langsung mummy daddy.
Dia wat hal sendiri je.
Nak main ape pegi mana.



Lama sket baru ai masuk dlm
join ngan dorang2 ni.



Kemain eksyen ko yer.
Suh benti amik gambar pun susah.
Melompat sana sini.



Aliah lompat2 ni suka la.
Dia kan tak reti dok diam.



Zara pun seronok gak.
Nak terjun dalam blocks tu.



Mula2 main je Zara pening cam nak muntah.
hihi nasib baik tak muntah dia dlm tu.
Dah masuk2 je lompat macam ape.
Mana tak terkejut badan tu.

Nak slide pun ada.
Tapi sorang pun tak main.
Sbb kena panjat nak naik tu
macam susah je pakai talikan.
Kalau tangga laju dah kat atas tu.



Jangan kata budak je main,
mak budak pun sama naik jugak okay.
Nampak tak senonoh di situ,
gigih gak nak try.
Tapi ai berjaya naik sampai atas okey hihi
Seriously kaki sakit pijak batu2 kaler tu.



Ada video enZaf amik ai panjat,
dgr suara Zara jerit
suh Mummy turun.
Risau maknya jatuh.
Daddy kata jatuh tak sakit.
Sbb ada blocks banyak kat bawah tu.

Sejam lebih dorang main kat trampoline.
Habis main baru start
blow candle and makan2.



Yang dorang ni makan sikit je,
ngan harapan nak sambung lompat lagi.
Tapi dah tak leh masuk balik.
Habis time.
Kalau nak main lagi kena la bayar sendiri.

Tak bergambar pun ngan birthday boy.
Happy 11th birthday Faheem.
Moga jadi anak yg cemerlang dunia akhirat.

Lepas dari Amped,
singgah mamak kat area umah.
Sempat dpt tgk sikit Thomas Cup final.
Tahniah la Denmark
juara thomas cup.



Oh yer
sesapa yang nak try melompat2
kat Amped ni,
leh la tgk kat websitenya [link]
Bukan club membership pun bole main jugak.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)