Wednesday, May 11, 2016

Lepak kat Peter & Mawar Restaurant


Asal kawan ajak makan je
confirm kita pun on hehehe
Pantang diajak kan.
Selalunya lepas pukul 2ptg ai free.
Baru leh duduk tenang & bernafas ngan sempurna hihi.
Itu weekday la.

Kononnya nak makan kat Rimba & Rusa.
Tapi tak tau plak hari Jumaat,
dia bukak kul 4 petang.
Tutup tghari tuk staff lelaki
solat Jumaat.

Disebabkan nak tunggu lagi lambat.
Jadi kita ke depan kedainya.
Masuk Peter & Mawar.



Cantik deco dalam kedai ni.
Tapi tak snap semua tempat.



Paling best,
aman giler kedai.
Takde ramai orang.
Jadi anak2 main berlari pun
ai tak risau sangat.
Tak mengganggu orang.

Order Chocolate Salted Caramel.
Ya ampun sedap sangat airnya.
Last2 Aiq Aliah yg minum.
Padahal dorang mintak ice lemon tea huhu



Antara menu yg kami order.
Order macam orang tak makan dari pagi haha



Churros & Banana Fritters.
Orang melayu cakap,
cakoi dan goreng pisang :p



Yang kami order semua ni
sedap2 semuanya.
Memang best, lepak dan makan sedap.
Alhamdulillah nikmat dunia.

Mintak pekerja situ amikkan gambar.
Sabar je la.
Tinggi benar atas tu.
Mungkin dia nak masukkan skali deco kat cermin tu,
bersangka baik la kan hehe
Tq enStaff!



Sbb tak bape puas hati,
kita wefie satu kali.
Amik ko muka penuh pinggan tu :p



Thank you TeeB belanja makan.
Moga sentiasa dilimpahi rezeki.
Dia ni kawan tadikaku.
Berpisah sbb ai pindah ipoh,
pastu pindah balik sini.
Jumpa kat sekolah menengah plak :)


2 comments:

lia ummiirfan said...

syoknya lepak2 dan makan2 dan borak2.. memang santaiii.. ☺️☺️

Follow saya

Nurhayati said...

kan.. menda santai2 ni mmg syok. nak plak menda yg melibatkan makan hehe