Wednesday, February 10, 2016

Santai Sabtu


Aktiviti sehari sebelum
Tahun Baru Cina.

Lunch kat KFC.
Zaf nak makan ayam je.
Lepas makan dia ajak makan ice cream plak.

Kami gi BR kat Uptown.
Anak2 ni nak bergambar sorang2.



Dia excited nampak sudu besar.



Layan je la kehendak dorang ni.
Siap nak bergambar bagai.



Dapat makan ice cream harusla sukakan.



Habis lepak BR
terus ke Bandar Utama.
Ikut Zaf main bola.

Anak2 nak posing lagi.
Siap ckp Mummy we in the forest hahaha,
kat ngan padang tu mmg mcm hutan sikit.
Situ ada tempat main paintball bagai.



Cuaca panas2 sejuk,
berangin dan sempat gak la hujan sekejap.



Lupa plak ai nak ootd masa ni.
Selalu ikut Zaf main bola
berootd gitu. :)

Habis Zaf main bola,
dia ajak gi Subang Parade.
Nak tgk wayang Ola Bola.



Seriously tgk citer ni,
banyak kali ai nangis hahaha
Byk part yg menyentuh jiwa dan raga.
Tapi byk jugak yg kelakar.
Mmg semua perasaan la ada dlm citer ni.
Berbaloi la tgk.

Ariq & Zara layan citer sampai habis.
Aliah separuh citer dah tido hihi.
Habis wayang balik umah terus.
Nak dinner pun kenyang lg,
makan popcorn byk dlm wayang.

Cuti panjang ni mesti ramai org cuti2 Malaysia.
Kitaorg tak gi mana pun.
Next week nak gi Kelantan ada kenduri.
So berjalan masa tu je la.
Aliah harini sekolah.
Zara cuti seminggu.

1 comment:

lia ummiirfan said...

bestnyaaa jalan-jalan dengan keluarga :))