Thursday, February 25, 2016

Minum Petang di Swich


Uish dah nak habis bulan 2,
cerita bulan 1 pun tak habis2 lagi huhuhu
Bila kemalasan melanda itu la jadinya.
Tapi takpela.. janji buh dlm blog.

Bila dibelek gambar ni
kejadian masa 31hb Januari.
Ha last day bulan 1 hehe
Ada wedding cousin Zaf kat PJ.



Gambar pengantinnya tak amik plak.
Tapi makanannya sedap.
Sbb tu tak amik kot,
kusyuk makan hehe

Habis dari wedding jejalan kat Atria.
Zaf ajak makan kek.
Sempat la budak2 ni bergambar ngan maskot
ape tak tau nama,
tp sempena Tahun Baru Cina tu la.



Zaf bawak makan kat kedai Swich.
First time la ai ke sini.



Ai suh dia order je la kek ape2 pun,
tekak takde rasa nak makan sgt,
kenyang nasi minyak pun tak habis lagi.

Tak silap ni red velvet cake.



Ni chocolate cheese cake kalau tak silap.



Pencinta kek semua dah tak toleh kiri kanan.



Kecuali cik kak sorang ni,
dia tak makan kek sgt.
Kalau makan pun Secret Recipe Choclate Indulgence tu.



2 orang tu anti-sosial,
sorang lg jenis tak dok diam hehe



Okay la keknya.
Sedap2 jugak.
Nanti dtg lagi try lain plak.
Nampak lychee coconut cake,
macam menarik nak try :)

2 comments:

Eliss Mie said...

sedap-sedap nampaknya kek tu..

annapeje said...

apaneh makan kek nanti gumuk ahahha ...Nampak sedap2 jerk kek nyer terliurr