Monday, May 18, 2015

Aktiviti Pada Mother's Day


hihi aktiviti la sangat.
Actually tak celebrate pun Mother's Day.
Apa2 day pun tak melainkan
Birthday & Wedding Anniversary.
Tak kisah la sambut ke tak
janji hati semua gembira okay dah kan.

Ni namanya aktiviti mingguan.
Sbb every weekend pun keluar jejalan. :p
Janji keluar rumah hahahah
dasar tak reti dok diamkan.

Tapi semalam kelmarin weekend
kami dok umah je.
Minggu ni minggu Zara ada exam.
Kena kuarantin tak leh ke mana.

Okay berbalik pada tajuk.
Kami lunch kat Nasi Briyani Ismail.



Pas makan nak gi The Curve.
Cari kedai jam nak tukar bateri.
Pegi kat kedai jam tgk2
dah takde kedai tu,
ganti ngan Habib Jewel.
Dah la situ satu je kedai jamnya huhu.
So misi tergendala.

Jalan la sampai kat Ikano.
Pantang nampak ada jual earrings.
Ai pasti stop.
Kalau berkenan beli.
Tambah koleksi tuk Aliah.



First time masuk Spotlight.
Menarik jugak barang dlmnya.
Pd sapa yg berminat buat d.i.y
elok sgt masuk dlm ni.
Macam2 menda ada.



Hahaha spek besar giler,
Aliah paling comel skali :)



Gambar kredit to akak Zara.
Shawl pakai dari Kashkha.
Dah ada 2 shawl warna pelangi,
suka sangat!!



Tak de celebrate Mother's day pun
Mummy dah happy.
Yang penting tgk anak2 sihat.
Walaupun uols buat Mummy sakit jantung haha



Jangan bencikan Mummy yer anak2.
Walaupun hari2 Mummy marah bising
garang macam singa naga tarzan.
Tu semua sbb Mummy sayangkan korang.
Sayang sangat2.

Sama la tuk Daddy,
terima kasih sbb paham ngan Mummy.
Kekadang lepaskan marah kat dia,
eh kekadang ke selalu hihihi

Fuhhh feeling tetiba.
Minggu ni Zara exam,
moga dia dapat jawab dgn tenang.
Rungsing okay.

5 comments:

annapeje said...

kuwusnya akak zara n dah gelap huhu mcm aqil jugak ahaha

Nurhayati said...

Zara mmg dah gelap. 2minggu sekolah wat training tuk sukan. Lagipun sama cm mummy dia la, kat sekolah berkilat je muka. Sememeh hahaha

zarith irma said...

Akak, apakah tajuk style tudung tu? Cantik pakai cnggitu tapi xtau apa tajuk beliau.. buat tutorial blh x?

Nurhayati said...

zarith irma: hehehe baca komen awak gelak tau, tetiba tajuk style tudung.. tajuk ok. ni tajuk suka hati diri sendiri. campur2 la ngan tgk tutorial org lain. asalkan kena ngan citarasa sendiri. nak wat tutorial ya ampun tak reti. nanti pikirkan, mungkin anak leh jadi modelnya kan kan

zarith irma said...

Sy try tgk kat youtube macam complicated sgt. Akak punya stail *tajuk* tudung mcm elok terletak kat dahi tu.. dh kemain duk imagine nak lilit camne. Huhu.

Akak Zara pun boleh. Kat Ariq pun bolehh. Hehe