Monday, June 9, 2014

Anniversary Dinner


Citer anniversary tak habis lagi hihi
Anniversary tahun ni jatuh isnin,
so xde la expect Zaf nak ajak makan2.
Sbb dia bgtau byk keje takut tak sempat.

Skali pas maghrib dia whatsapp
suh siap2 dia dh otw.
Masa dlm kete dia ajak
gi makan kat Subang.
Ape nama kedai lupa dah.
Sbb tu first time nak pegi,
so dia suh ai waze kat mana.
Sambil tu ai pun googled restoran tu,
skali tgk restoran tu tutup plak Isnin.
hehe sabar je la.
Dah la masa tu mmg dah sampai area Subang.
So terus Zaf lencong masuk Empire.

Sampai Empire blur nak makan ape.
Naik escalator dari parking lot
nampak Serai,
so Zaf ajak makan situ je la.
Since dah lewat, kul 9 lebih sampai.

Order chocolate ice & sirap bandung.



Aliah ni pantang nampak
milo or cokelat,
dia sorang bole habiskan segelas tu.
Selagi tak habis
selagi tu straw tu melekat kat mulut dia



Yang ni plak,
mentang2 dapat iPad mini,
pun sama melekat pekat ngadap game.



Nasi Ambang ke Ambeng
mana satu ejaan yg betul pun xtau ;)




Zaf diet,
makan kuey tiaw je huh



Zara punya carbonara.
Dia sorang je yg habiskan.



Aliah Ariq makan Mummy & Daddynya makanan.

Haaaa yg ni semua makan.
Choc Moist cake.
Mmg moist giler.



Harusla amik gambar berdua,
anniversary katakan.
Walaupun hakikat sebenarnya xberdua pun haha



Terima kasih pada lampu kt kedai tu.
Teknik pencahayaannya telah membuatkan
mukaku nampak flawless sgt dan putih. :p

Peneman kami celebrate anniversary.
Terima kasih jua pd mereka hihi



Ariq ada ngan ai tgh pimpin tgn.
Menyebabkan Mummy & Daddy xdapat nak pimpin sesama
xdpt feeling2 romantik gitu.
Nampak gambar kaki atas Zara Aliah tu,
itulah suamiku yg romantik,
laju je jalan ke depan :p

No comments: