Sunday, September 26, 2010

Raya

Lama giler tak update blog..
sampai tak tau nak story mana dulu.
citer pasal raya dulu la..pastu baru pasal baby lak.

Tahun ni raya takde la prepare ape sangat.
Bykkan prepare tuk si zara je..
belikan dia baju raya.
Tuk ai dan zaf takde beli pun, pakai je baju lama.
Sbb raya tahun ni lebih preparekan brg2 tuk baby yang kuar tak lama lagi.

Raya tahun ni macam biasa.
Balik TTDI (PIL) ngan Sg Buloh.
Bukan balik kampung, tapi balik taman ;)
Dari malam raya ai dah melantak makanan raya puas2.
Takut baby nak kuar 1st day raya, kang kempunan plakkan.
Alhamdulillah baby bagi can mummynya beraya selama 4hari.


Abaikan rambut dia yg kusut masai tu.
Pose istimewa raya dari Zara buat kawan2 semua.


Pada kawan2 blogku, jgn ingat ai lupakan korang.
Dlm berpantang ni ai tetap baca blog korang, cuma tak tinggalkan jejak je.
Almaklumlah, berukband kat sgbuloh ni hampeh giler.
Nak komen pun susah.. insyaAllah habis berpantang.
Daku akan active kembali :)

12 comments:

adda said...

congratess yati.. cepatnye masa berlalu aleh2 baby h kuar pon. semoga cepat sihat emula yekk.. dpt baby girl ke boy?

Liza said...

bagus the baby, bagi mummy raya dapat makan segala makanan yg takleh dimakan masa pantang,congrats ya!

4 Kay-E said...

Zara berbaju kurung, terus nampak dah besar.. cumil :)

*selamat berpantang.

DaZzlingLilLy said...

comel zara pakai polka dote kurung tu..cepat update pasal newborn baby tu yer yatie..

Queenin Murni said...

congrats!! tu la, tak sabar tunggu update on baby.. cepat cepat. :)

Farah said...

tahniah yati!! cepat upload gamba baby hehe..zara dah jadi kakak yer.

Joy said...

tahniah..comel ur dotter even u ckp rambut nye kusut masai ;)

Connie said...

Yati congrates..! x saba nak tgk pic bb baru.. boy ke gurl nih???

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sempat lagi yer..teringat plak ms aku berpantang dulu.selamat berpantang yer yati!

nana said...

congrats!!! da ank 2...happy family!

mrs shaifull said...

congrats yati, baru jenguk blog awak ari ni, samalah kita, org sibuk raya, kitaorang plak sibuk tahlil, sbb mak mertua meninggal raya ke 5, apa2 pun, saya doakan yati sihat2 je k, nnt jgn lupa update citer terbaru :)

mrsharis said...

bila dah ada adik..otomatik si kakak nampak cam dah besar..