Wednesday, November 26, 2008

Langkawi



Nie citer last month nyer.
This year my company organized outing at Langkawi..yeahhh.. best2x.
Mana tak bestnya free..hahaha.
3D 2N kat sana, from 25-27/10/2008.
Stay kat Holiday Villa Hotel.

Bila dengar nak pegi Langkawi, terus i ingat Corelle..
hmm (Ayang, please standby $$ yer..hihihi).
Orang kata kat sana murah2x.. memang pun kan..
Akhirnya ape yg diinginkan dapat dibeli..

Thank you Yang!!!

Alhamdulillah sepanjang kat sana, cuaca sangat2x lah elok.. tak ujan.
Kalau tak byk xtvt tergendala.
Kesimpulannya, we had so much fun at Langkawi


Zahra and Daddy at KLIA Airport.
Sronok ye nak naik flight.


Baru sampai Langkawi Airport. 1st time Zahra naik flight.
Alhamdulillah takde meragam.. senyap je dia. Good Girl!!

Tapi anak omputih depan seat kitaorg tu menangis tak nak benti2x..
huhuh tensen tul =(


From Right) Mama Kak Ismi, Kak Ismi (orang kuat yang buat payment tuk outing ni),
Me (yang kebulur tu), Lorna & Kak Tini (orang kuat yang berungkus lumus menjayakan outing ni).

Sampai hotel time lunch memang la lapar,
nasib company wat Majlis Hari Raya.
Habis semua sapu..hihihi


Zahra & Mummy.
Pagi2 dah kejutkan dia nak mandi laut.
Kena paksa rela.
Thanks to Nedd bagi baju merah tuk Zahra.
Macam tau2 je nak gi pantai. tq tq tq


Zahra (Sangat2 lah jakun time ni, 1st time tgk laut).
Exspecially kat ombak, dia conpius tengok ombak byk sangat hahaha..
First time masuk air, bagi kena kaki dia dulu, punya la nangis taku.
Pastu suka plak sampai taknak balik, boleh gitu. =)


On the way nak ke Dataran Helang.
tapi sekerat jalan je.. sbb cuaca teramatlah panas.
Tapi bole ek, si kenit tu tido..
Pastu bila bangun, ya rabbi basah habis stroller dia.
Walaupun dah letak fan kat depan dia. huhuhu


Time ni masa Bday Party our ED's son (Omar Suleiman bin Dato' Haris Onn).
Yang ke-9 tahun.
Happy Birthday Dear!! May Allah bless you.
Zahra takut kat clown, so bila bergambar tu,
terpaksa la clown gie kat blakang.


Comelkan Zahra pakai topi.
Pasrah je org letak ape kat atas kepala dia tu. hihihi...


15 comments:

erlyda said...

comelnyer zara masa pakai baju merah tu..ketul2 tangan dia gerammmm rasa nak gigit jer

Hida Naza said...

hahaha...zara masih bfeed ke dek?ketul nye tangan dia

nani said...

salam. hi!

thanks for viewing kami-buddies

yo lil zara cute sangat..

tq.

atty's said...

alahai..cutenya zara..

ida said...

i noticed that your scarf semuanya cantik2. all from Tie Rack ke?

Hotmama said...

ha'ah...mana yang awak beli hari tu?tayang sket,hihihihi...anyway,I jeles tau tgk org jauh2 dah sampai Langkawi.I yang asal penang pun tak sampai2 lagi.

sweet_mza said...

omg...comeinya zara....salam perkenalan..

Mrs.FHM said...

hi yati...
thanks for visiting me yg jauh nih....sonok nye gi langkawi sy dah bertahun tak sampai sana....

btw ur zara sgt la comeiiiii..... masyaAllah....geram tgk tgn ketul2...ish ish ish....

Linda said...

Comel nye Zara..cute..cute..cute..

mamazana said...

comelnya zara... still BF lg ke? baby i pun BF jgk, tp xde la semontel ni.. kakak die je yg montel.. btw zara sebaya ngan arissa la kan..

Nurhayati said...

to all - kalau bawak Zara jalan mmg tangan dia lah yg menjadi perhatian semua org, mesti tegur punya yang berketul-ketul tu hihihi.. skang ni i dah tak BF dia, 100% bg FM (Mamex Gold). ala zara je ke comel..mak nye tak ke huhuh (perasan nak gak kan hihi)

mamazana - zara same age la ngan arissa kan beza 2 months je.. leh geng ni.

ida - scarf yg i pakai mmg dari TR. thanks to hotmama, sbb ada mintak tolong dia belikan 2 helai kat klia..

hotmama - i bole order kat u tolong beli lagi kan kan kan =)

idajer said...

ya ampun..comel giler zara dia!!!kiss2 sket!mmmuah!

Anis said...

hi there i do open order from LV till Dec 13.Hampstead MM for only RM3999.msia price is RM4950! grab urs now sis some item u could save up to RM4!tq dear:)

zaime said...

hello.. why no update???

amy@mama tisya said...

cute ler zara ngan swimmingsuit..brp bln umur zara??