Saturday, November 22, 2008

My Cute Lil Princess

Inilah harta yang paling berharga dalam hidupku.
Penyeri dalam hidupku selain dari hubby semestinya..hihihihi...

Presenting my cute little princess.....QASRINA ZAHRA..

She's 8 months old now. Sangat2 actvive..tak reti dok diam, ada je menda dia nak buat.
Aman bila dia tido je..hahaha

ni masa baru lahir..



Date: 17th March 2008
Weight: 2.55kg
Hospital: Damansara Specialist




*******



7 months


Weight: 7kg
(tak larat dah nak dukung..huhuhu)

9 comments:

[ Hanie ] said...

Comel dan sedapnye nama baby u ni :D

Nurhayati said...

reply to:-

[Hanie]- thank you...

DiZi said...

bulat nya mata zara baru lahir...rasanya susah nk tgk mata dania bulat mcm tu masa baru2 lahir...anyway anak kita sebaya....yg dania tu la...tp dia lahir bln 5 11 hb...mother day tu... :D

zam said...

wow wee what a cute baby!!
i love baby gal! :)
normal delivery is it??

Nurhayati said...

DiZi - mmg bulat mata dia.. kuar2 je mata dia yg terbukak luas tgk keliling.. suara tak de pun konpius jap.. dah bwk gi bersih baru dgr dia menjerit..habis satu spital dgr..hihihi

zam - yup, getting normal birth. u know what, bout 10hr waiting she to come out...huhu sangat sakit =)

mrsdjones said...

eh eh.. my daughter pon nama Zara gak.. ;) Hi Qasrina Zahra..

zzana said...

hye sis,
jus asking..different meaning ker zara n zahra??
nice name rite..
im also planning it for my future baby name..:):)

Nurhayati said...

hi zzana,hmm memang best nama zara ni.. nak2 plak pakai ngan brand zara lagi le best hihihi.

zara tak de makna but zahra ada. zahra mean "yang berseri/ berseri2".

tak sabar kan nak tunggu baby kuar...nanti dah dapat nama dia jgn lupa bgtau ek. =)

karipapsayur said...

kEBETULAN... Kalau I dapat baby girl, nak namakan QAISARA ZAHRA.Tp I skrg mengandung baby boy, QAISER ZAHRIN la jawabnye..

Ada 1 buku (kwn I cerita..)

Nama QasriNA ZahRA tu membawa keperibadian..

NA: pandai bersosial (pandai berkawan)
RA: lemah lembut.

Means Qasrina Zahra adalah si lemah lembut yang pandai berkawan!