Friday, December 15, 2017

CIMB Classic - Day 2


Kemain lagi tgk sampai 2 hari.
Ikutkan tournament ni 3 hari,
nasib la enZaf cakap
tak payah pergi last day tu
hahaha

Pagi2 sblm start
tgk player warm-up.
Ai is tak kenal nama2 golfer ni,
muka tu pernah la tgk kt tv.



Zaf la dia rajin cerita bgtau sape
country mana..menang bape kali
mcm2 la..
tp ai is dgr sekali lalu je,
mmg tak ingat dah lepas tu.
Yang penting kita buat2 interested
walau pun tak berapa minat sgtkan hihihi

Tgk sekejap golfer2 ni pukul,
lepas tu kami gi breakfast.
Belakang tempat warm-up tu
ada cafe.



Pas makan jalan2 kejap masuk kedai,
sempat la enZaf beli baju golfnya selai.
Pastu baru pergi cari tempat teduh.



Cuaca bole tahan panas,
tak macam semalamnya hujan.
Zahra muka mengantuk,
Aliah muka tak amik port,
Ariq plak cakap panas..
Ape pun masing2 layan je
tak byk karenah mana.



Budak2 ni sibuk nak pegi kids zone.
Tapi Daddy dorang tak bagi,
semalamnya dah puas main kat situ.
Kalini Daddy nak tgk golf katanya.
Tu yg muka macam ape semua tu :p

Bergambar sebelum balik.
Ai is pakai baju semalam,
tukar tudung je hihi
Pemalas nak salin baju lain.



Dari situ kami terus ke Mid Valley.
Lama tak ke sana.
Jalan2 lagi dalam mall,
pastu berhenti minum petang kat Nadeje.

Lupa nama kek ni,
yang pasti satu cokelat
satu lagi cam vanilla.
2-2 sedap.



No comments: