Wednesday, November 15, 2017

Last F1 at Malaysia


Tak plan pun nak pergi tgk.
Sebabnya tiket pun dah habis.
Ada je tuk area lain tp
Zaf nak dekat grand stand.
Katanya mcm rugi tak tgk,
sbb ni last dah F1 buat kat Malaysia.
Ai jenis tak kisah..
kalau ada tengok kalau takde pun takpe hahaha

Zaf pun cuba la tgk tiket
kat Mudah.com kot kot ada org nak jual.
Dapat la sorang seller ni
dia pun pegi jumpa..
skali jumpa kawan dia hahaha
Yang advertise tu wife kawan dia.

Cuaca pada hari kejadian,
panas dan hujan.



Anak2 first time tgk F1.
Ai masuk ni 2 kali.
Sblm ada anak gitu.



Blom masuk dlm lagi,
dorang ni dah mengadu panas.
Mengada sangat...



Ariq sebenarnya eksaited pegi F1 ni.
Dari dlm kereta lagi nak tgk
racing car racing car.



Ada byk gak booth dalam tu,
tp kami tak masuk pun.



Bergambar sblm masuk gate.



Aliah rongak..
time ni satu je jatuh,
skang dah 2..
takde pagar dah haha



Ngam2 duduk kat grand stand ni,
hujan pun turun dengan lebatnya.
Elok je F1 nak start hujan pun berhenti.

Time kereta Petronas lalu,
meriah org bersorak dan kibar bendera :)



Ada amik video
tp tak lepas plak nak transfer.

Bergambar sebelum balik,
Time ni kami dah kelaparan.



Thank You Malaysia!!



Buat kenangan tuk kami sekeluarga.




No comments: