Friday, April 21, 2017

Valiram Friends & Family Sale


Jumaat lepas gi KL.
Tetiba lepas solat Jumaat
Zaf cakap jom ikut dia.



Rupanya nak pegi sales ni.
Lama dah tak mengikut
perkembangan sales2 kat Malaysia ni haha



Last pegi Valiram ni pun
lama giler dah.
Rasanya time blom ada Aliah lagi kot.
Tp tak update plak dlm
blog ni huhuhu

Motif dia nak pegi ni pun
sbb ada Tumi.
Masa dia kat London tu kan
kereta kena pecah,
habis luggage bag, hand carry bag
& toiletries bag tumi dia hilang :(

Tu nak tgk,
kot ada jual murah dan yg berkenan.



Tengah dia survey tu
ai pun pusing la tgk tempat lain.
Ada Victoria's Secret.
Semua menda ai test
amik bau..
best best semuanya



Gi tengok TWG..
Tak pernah lagi try minum.
Next time nak gi cafe dia minum petang.



Harusla cuci mata kat Michael Kors.



Kate Spade jua.



Zaf tanya ada tak yg berkenan
ai cakap takde hahaha
Kalau ikutkan nafsu syaitonnirajim ni
mesti la ada je nak belikan.
Tp dah dia baru je beli
barang masa kat London,
agak2 la nak mintak lagi kan.
Bersyukur dgn apa yg ada..
Alhamdulillah hihihihi

Balik dari sale tu,
sempat la Zaf ni menyinggah
tengok jam dia.
Katanya ada keluar model baru,
dia nak cuba try test.



Ni la barang yang dibeli.
End up barang yg Zaf cari takde pun dia berkenan.
Ai pun tak beli ape,
cuma beli brg ni tuk
adik2 ai dan sorang kawan :)



Tak complete brg gambar ni,
adik ai yg bongsu dah amik.
Masa balik tu tak sempat nak amik Zara Aliah,
sangkut jem teruk.
Paham la hari Jumaat merata jem.

Nasib baikla ada adik ai Yusreena balik cuti semester.
Dia la amikkan anak2 dara tu,
pastu terus kami jumpa kat
kedai makan tuk dinner sama2 terus.

3 comments:

Zuana said...

ok tak diskaun yang dia offer?
jemput singgah blog saya..

Nurhayati said...

salam perkenalan zuana.. ikut pada brand jugak.. mcm tumi tu lebih kurang je ngan jpo. yg lain tu tak sure sbb tak pernah pakai mcm vs or bbw.. ada gak tanya kawan.. katanya berbaloi beli. :)

DaZzlingLilLy said...

i pernah la dua kali g sale valiram ni..end up beli vs dgn bbw je banyak sbb murah..