Thursday, April 21, 2016

Dengan Kawan-kawan Plak


Kemain pegi Dotty's sampai 2 kali.
Baru je pegi 2-3minggu lepas,
pegi lagi.
Kalini pegi ngan kawan2.
Sblm ni kan nak pegi Dotty's
tapi full giler kedai.
Kena tunggu lagi 1 jam [link].

Ini pun tak cukup corum.
Anis & Nowwa takde.
Sbb kami pegi opis hour.

Jumpa kul 3.
3 lebih baru sampai.
Susahnya dapat parking.

Ai makan roti je.
And of course la ada egg yolk cronuts.
Tapi takde dlm gambar ni hehe



Ni makanan Nani.
Dia ngan Tee B makan sandwiches.



Geng makan.
Sian Adraa ekon dlm kedai
tak rasa langsung.
Berpeluh dok dlm tu.



Time keje pun penuh ok kedai.
Tak penah kosong meja.
Redha la dapat duk kat kerusi tinggi.



Next time kita dating lagi.
Thanks Tee B bagi buku UAE.

3 comments:

annapeje said...

mesti sangat sedap neh sampai 2 kali pegi tapi apakan daya jauh tgk gambar jerk la huhuhu

lia ummiirfan said...

kat mane ni ek.. cam best je jadikan tempat lepak2.. hehe..

Nurhayati said...

anna: tak leh kata sedap lagi.. sbb takat ni aku dtg makan roti je.. main course aku tak makan.

lia: kat Taman Tun Dr Ismail. kalau nak gi sana waze je senang :)