Wednesday, November 26, 2008

Langkawi



Nie citer last month nyer.
This year my company organized outing at Langkawi..yeahhh.. best2x.
Mana tak bestnya free..hahaha.
3D 2N kat sana, from 25-27/10/2008.
Stay kat Holiday Villa Hotel.

Bila dengar nak pegi Langkawi, terus i ingat Corelle..
hmm (Ayang, please standby $$ yer..hihihi).
Orang kata kat sana murah2x.. memang pun kan..
Akhirnya ape yg diinginkan dapat dibeli..

Thank you Yang!!!

Alhamdulillah sepanjang kat sana, cuaca sangat2x lah elok.. tak ujan.
Kalau tak byk xtvt tergendala.
Kesimpulannya, we had so much fun at Langkawi


Zahra and Daddy at KLIA Airport.
Sronok ye nak naik flight.


Baru sampai Langkawi Airport. 1st time Zahra naik flight.
Alhamdulillah takde meragam.. senyap je dia. Good Girl!!

Tapi anak omputih depan seat kitaorg tu menangis tak nak benti2x..
huhuh tensen tul =(


From Right) Mama Kak Ismi, Kak Ismi (orang kuat yang buat payment tuk outing ni),
Me (yang kebulur tu), Lorna & Kak Tini (orang kuat yang berungkus lumus menjayakan outing ni).

Sampai hotel time lunch memang la lapar,
nasib company wat Majlis Hari Raya.
Habis semua sapu..hihihi


Zahra & Mummy.
Pagi2 dah kejutkan dia nak mandi laut.
Kena paksa rela.
Thanks to Nedd bagi baju merah tuk Zahra.
Macam tau2 je nak gi pantai. tq tq tq


Zahra (Sangat2 lah jakun time ni, 1st time tgk laut).
Exspecially kat ombak, dia conpius tengok ombak byk sangat hahaha..
First time masuk air, bagi kena kaki dia dulu, punya la nangis taku.
Pastu suka plak sampai taknak balik, boleh gitu. =)


On the way nak ke Dataran Helang.
tapi sekerat jalan je.. sbb cuaca teramatlah panas.
Tapi bole ek, si kenit tu tido..
Pastu bila bangun, ya rabbi basah habis stroller dia.
Walaupun dah letak fan kat depan dia. huhuhu


Time ni masa Bday Party our ED's son (Omar Suleiman bin Dato' Haris Onn).
Yang ke-9 tahun.
Happy Birthday Dear!! May Allah bless you.
Zahra takut kat clown, so bila bergambar tu,
terpaksa la clown gie kat blakang.


Comelkan Zahra pakai topi.
Pasrah je org letak ape kat atas kepala dia tu. hihihi...


Saturday, November 22, 2008

HAPPY BIRTHDAY TO ME...

HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY TO YATI.....
HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!

Harini bersamaan 22hb November, genaplah umurku yang ke 28 tahun..
Wah..28 tahun dah rupanye.. tak caya lak, rasa cam baru 18tahun hahaha (perasan sungguh..)
Harini kitaorg (I, Hubby & lil princess) pegi Pavilion, lunch at Mezze, Tangs (redeem my Birthday meal voucher).
nyummy.... nampak sket tapi kenyang. burpp!!
sronok dapat makan.. kiri kanan pegang roti.
Elok la dok diam dia, kalau tak ada je menda dia nak buat.

free slice of cake.. Thank you Mezze!!
at La Bodega, kepenatan tawaf satu Pavilion.

masih nak mengunyah lagi..
Hubby: kat sini makanan dia
"ala-ala manja"
i:
nape ala-ala manja??!!
Hubby: sbb kat sini serve semuanya kecik2 je..ala-ala manja gitu
i: yeke (pastu gelak nak pecah perut..aduh la laki ku ini..hihi)

hasil rembatan tuk harini

My Cute Lil Princess

Inilah harta yang paling berharga dalam hidupku.
Penyeri dalam hidupku selain dari hubby semestinya..hihihihi...

Presenting my cute little princess.....QASRINA ZAHRA..

She's 8 months old now. Sangat2 actvive..tak reti dok diam, ada je menda dia nak buat.
Aman bila dia tido je..hahaha

ni masa baru lahir..



Date: 17th March 2008
Weight: 2.55kg
Hospital: Damansara Specialist




*******



7 months


Weight: 7kg
(tak larat dah nak dukung..huhuhu)

Akhirnya....


Alhamdulillah..akhirnya berjaya juga create my own blog. hihihi. Selalunya baca blog orang je kan. Today I manage to start my own stories.. at last. (bravo to me..hahaha)

So, dengan ada nye kewujudan ini, i will express my thoughts, feelings and others kind of issues. Hopefully..